Multifunctionele Printers

De OKI slimme multifunctionele A3 kleurenprinters (MFP’s) is de nieuwste aanwinst in het groeiende portfolio van OKI. De OKI MFP-serie is specifiek ontwikkeld voor de veeleisende zakelijke markt met zijn hoge afdrukvolumes, krappe deadlines en uitzonderlijk hoge kwaliteitsverwachtingen.

Deze stijlvolle, krachtige MFP’s met een uiterst flexibele papierinvoer en hoogwaardige afwerkopties zijn ideaal voor werkgroepen en afdelingen die in het kader van hun dagelijkse workflow rapporten, white papers en brochures opstellen. De MFP’s hebben talrijke nieuwe technologische snufjes, zoals een 9” tablet-achtig aanraakscherm, met bijvoorbeeld een swipe-functie, knijpen/strekken voor in- en uitzoomen, en slepen en neerzetten. Gebruikers kunnen dit scherm naar wens aanpassen en zelf pictogrammen of het bedrijfslogo

Kan een multifunctioneel printsysteem echt de productiviteit van de workflow op uw kantoor verbeteren? Moet een office systeem met alle functies die uw nodig heeft echt ingewikkeld zijn? Kan een hoge kwaliteit multifunctional worden aangepast naar uw wensen? Goede vragen, geloven wij! En dat is waarom Develop office systemen heeft ontworpen om hoge snelheden, hoge kwaliteit output en hoge gebruiksvriendelijkheid te bewerkstelligen.

Ricoh slimme MFP’s, bieden uitmuntende betrouwbaarheid en afdrukkwaliteit en maakt continue productiviteit mogelijk. De productiviteit wordt mede verbeterd door de uitgebreide functionaliteit van de MFP’s, die ontworpen zijn voor multifunctionele omgevingen – en zijn uitgerust met ons gerenommeerde Smart Operation Panel. De modellen beschikken verder over een Automatic Reverse Document Feeder, een hoge afdruksnelheid en een nieuwe Intel-processor. U kunt het drukwerk zonder nietjes afwerken, zodat de gevolgen voor het milieu beperkt blijven. De Ricoh machines herstellen snel uit de slaapstand en hebben een lage TEC-waarde, waardoor u op stroomkosten kunt besparen en toch goed kunt presteren.