Focus op service en ontzorgen

Basic Office Solutions heeft zich gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van copiers, printers en multifunctionals en de service hiervan. De nadruk leggen wij op service en het ontzorgen van de klant, zonder dat dit ten koste gaat van de prijs/kwaliteitverhouding. Wij helpen onze klanten met gedegen adviezen op maat afgestemd op hun specifieke situatie en mogelijke wensen.

Technische service

Wij beschikken over een eigen landelijk werkend serviceteam en werken uiteraard samen met de serviceorganisatie van onze leveranciers. Onze service is snel, flexibel en van hoge kwaliteit, maar is tegelijk zeer aantrekkelijk qua prijs. Bij ons bent u geen nummer maar een partner. U hebt een vast aanspreekpunt en bent verzekerd van continuïteit m.b.t. uw machinepark.

Transparantie

Bij Basic Office Solutions houden we niet van geheimzinnigheid. Wilt u bijvoorbeeld een machine bij ons leasen, dan zijn we transparant en maken we de totstandkoming van de kosten inzichtelijk, waarna u zelf bepaalt of u gaat kopen of leasen.

Gevarieerd klantenbestand

Tot onze klanten behoren organisaties uit alle delen van de Benelux. Van de kleinste lokale bedrijven tot grote multinationals, van accountantskantoren en advocatenkantoren tot scholen en ministeries, zijn tevreden over de service en betrouwbaarheid van Basic Office Solutions.

Milieu

Wij denken groen, u ook? Voor Basic is ‘groen’ meer dan een kleur; het is een denkwijze. De meeste apparatuur die wij aanbieden is voor ongeveer 75% opgebouwd uit gerecyclede materialen en heeft een kwaliteitstempel “Green machine”. Door de aanschaf van deze apparatuur, beschikt u over betrouwbare apparatuur, levert u een bijdrage aan het milieu en bespaart u kosten. De productie van de PxP™ (polyester x polymerisatie) toner gaat gepaard met aanzienlijk minder uitstoot van koolstofoxide dan die van conventionele toner.

gras-e1426585138679-305x217-1