Uncategorized

OKI verlaagt de kosten van zwarte toners voor kleurenprinters en MFP’s in een kantooromgeving

Egham, 9 oktober 2017 – Met de introductie van goedkoper afdrukken in zwart-wit op de toonaangevende digitale LED-kleurenapparaten zorgt OKI Europe Ltd voor een revolutie in kantoor printen.

De campagne Big on colour, small on mono costs’ maakt duidelijk hoe organisaties met behulp van innovatieve kleurenprinters of multifunctionele (MFP’s) printers voor kantoor in zwart-wit kunnen afdrukken tegen dezelfde kosten als een zwart-witapparaat. Het beste van twee werelden dus – kosteneffectief dagelijks afdrukken in zwart-wit op een geavanceerd apparaat dat ook high-impact kleurenmateriaal van professionele kwaliteit produceert.
“Waar veel organisaties tot voor kort nog meerdere printers in huis hadden om kostenefficiënt zowel in kleur als zwart-wit af te drukken, is dat vanaf nu niet meer nodig. Bedrijven kunnen hun zwart-wit printer de deur uit doen en in plaats daarvan kiezen voor een multifunctioneel apparaat dat alle kleuren van de regenboog in hoge kwaliteit en kostenverantwoord afdrukt. OKI is groot in kleur en betaalbaar in zwart-wit afdrukken”, zegt Lee Webster, directeur Office Print van OKI Europe. “Wij weten dat ieder bedrijf, van groot tot klein, hoogwaardig wil afdrukken, on demand, in-house, op een groot aantal media en tegen de juiste prijs.”
Met één High Definition (HD) LED-kleurenprinter of MFP kunnen bedrijven alles kostenbesparend produceren, van zwart-wit documenten tot visitekaartjes, banners, point-of-sale-  reclamematerialen en klantdocumenten met levendige, scherpe en rijke kleuren.”
OKI heeft een portfolio innovatieve kleurenprinters en MFP’s voor kantoor. Deze apparaten beschikken niet alleen over talloze functies en geavanceerde connectiviteit, maar bieden ook ongekende mogelijkheden op het gebied van media. Organisaties kunnen meer in-house produceren, met als gevolg een hogere productiviteit en lagere kosten. Daarnaast kunnen ze hun documenten binnen het gehele bedrijf met geïntegreerde workflows beheren om interne digitalisering te versnellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *