Document Solutions

Documentbeheer

Basic heeft een veilig, maar prachtig ontworpen systeem voor documentbeheer. U kunt er alle soorten digitale content en gescande afbeeldingen mee vastleggen, opslaan, zoeken, delen en beheren vanaf uw pc, Mac, tablet of iPhone. Deze oplossing werkt in een browser en maakt uw documenten direct toegankelijk binnen uw bedrijf en daarbuiten – er is zelfs een cloudservice van de software verkrijgbaar.

Apparaatbeheer

Basic heeft een aanbevolen gereedschap wanneer een organisatie de volledige controle wil krijgen wat betreft de MPS vereisten. De alles-in-één is cloud gebaseerde software waarmee het mogelijk is het printerpark management te automatiseren, integreren en het voorziet in betrouwbaar device management. Krijg printersupplies en hardware waarschuwingen. Maak rapporten. Beheer slimmer en bespaar tijd.

Afdrukbeheer

Via een gestructureerd proces bepaalt Basic wat de optimale documentworkflow-oplossing voor uw organisatie is. Wij onderzoeken en analyseren uw huidige processen en workflows binnen elke afdeling en doen aanbevelingen voor een geïntegreerde oplossing, waarin een reeks van geavanceerde afdruksystemen en software worden gecombineerd ten behoeve van een efficiënte invoer, doorvoer en uitvoer van documenten.

Beheer van de printerruimte

Met de Basic beheer tool kan u snel en eenvoudig afdruktaken voor productiedocumenten beheren, of het nu voor een Central Reprographics Department (CRD) is, voor transactionele printuitvoer van een IT-datacenter of een gewoon voor een apparaat met centrale wachtrij voor het beheer van netwerken over verschillende afdelingen heen.

Scannen, vastleggen en workflow

Of het nu gaat om facturen, brieven of enquêteformulieren, dit soort documenten kunnen nadat ze ingescand zijn, automatisch worden uitgelezen. Door vooraf ingestelde regels worden de documenten automatisch op de juiste locatie of in een digitale werkstroom geplaatst en zijn er geen fysieke documenten meer nodig.

PDF oplossingen voor bedrijven

Scans, afbeeldingen en pdf’s omzetten in bewerkbare documenten, PDF-bestanden lezen, bewerken, beschermen en notities toevoegen.