BasicOffice.nl is nu DiscountOffice.nl

Basic Office Machines is nu bereikbaar via tel.nr. 035-2210221 en e-mail
DiscountOffice.nl
DiscountOffice.nl: meer dan kantoorartikelen!! Onder één naam bieden we u graag alle service die u van ons gewend bent
DiscountOffice.nl is een toonaangevende online shop in Nederland en België als het aankomt op alles wat u voor uw kantoor of werkplek nodig kunt hebben. De voordelen op een rij:
spacer
  • Meer dan 50.000 kwaliteitsproducten
  • Deskundige en bereikbare service
  • Volledige garantie op al uw aankopen
  • Snelle tot supersnelle levertijden
  • Altijd concurrerende prijzen voor het hele assortiment
  • Automatisch berekende staffelkortingen
  • Beveiligde bestel- en betaalomgeving
  • Uitgebreide mogelijkheden voor zakelijke klanten

Zakelijke klant? Ontdek hoeveel u kunt besparen!

Veel bedrijven, scholen, gemeentes, praktijken en verenigingen in Nederland en België hebben de service van DiscountOffice.nl en DiscountOffice.be al leren kennen en behoren nu tot de regelmatige klanten.

Door een open en transparant prijsbeleid bespaart u op al uw benodigdheden voor kantoor of werkplaats. Toch krijgt u dezelfde artikelen, vaak sneller geleverd en met betere service. Hoe is dat mogelijk?

DiscountOffice.nl bespaart door direct vanuit de bron te leveren. Dankzij elektronische koppelingen met tientallen logistieke centra en fabrikanten in heel Europa is bijna alles leverbaar. Via die route wordt direct aan u verstuurd, zonder omwegen of omverpakkingen. Efficiënter, milieuvriendelijker en goedkoper kan het niet. Met zoveel strategische voorraden bent u bovendien verzekerd van maximale leverbaarheid.

De kosten voor verzending zijn niet in de prijzen verwerkt. Het is daarom nodig een reële bijdrage door te berekenen afhankelijk van het aankoopbedrag. Vanaf een orderwaarde van € 140 excl. BTW betaalt u geen verzendkosten meer. Als vaste zakelijke klant kan dit orderbedrag afhankelijk van uw bestelpatroon anders ingesteld worden. Op rekening bestellen als bedrijf of instelling is in principe ook mogelijk. Daar hoeft u geen contract voor aan te gaan, want u bent tot niets verplicht en bestelt wanneer het u uitkomt.

Kortingen voor meerdere stuks (staffelprijzen) zijn voor veel artikelen beschikbaar. Deze worden in de bestelomgeving direct doorberekend.
U krijgt meteen de beste prijs en hoeft daarover niet te onderhandelen.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Diverse productexperts en onze afdeling klantenservice helpen u graag. Tijdens kantooruren kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0182-389911. Buiten kantooruren kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier.
Volledige garantie voor particuliere consumenten
Iedereen mag bestellen bij DiscountOffice.nl, op enkele artikelen n die alleen voor zakelijke klanten beschikbaar zijn. Als particuliere besteller bestelt u met de volledige aankoop- en retourgarantie volgens de regels van QShops.
U kunt kiezen uit diverse betalingsopties. Kiest u voor de kosteloze optie om te betalen via iDeal? Dan wordt uw order onmiddellijk verwerkt en heeft u uw bestelling nog sneller in huis.

Keurmerken

Lage prijzen en goede service: daardoor bent u onder de streep voordeliger uit!

Deel deze pagina:

Facebook Google+ Twitter Pinterest

© 2003 - 2015 DiscountOffice.nl